Nedēļas finanšu prognoze: dažas zodiaka zīmes gūs lielu peļņu no 24. līdz 30. jūnijam

Finanšu ziņā jaunā nedēļa iepriecinās lielāko daļu Zodiaka zīmju, tāpēc, ja jau sen esat sapņojis par kādu pirkumu – ir laiks to īstenot. Uzziniet, kurus nedēļā no 24. līdz 30. jūnijam gaida finansiāli panākumi.

Auns

Pastāv liela iespēja sagaidīt patīkamus finansiālus pārsteigumus negaidītas peļņas veidā – piemēram, algas palielinājumu vai pelnītas prēmijas izmaksu, galvenais ir pareizi pārvaldīt šos līdzekļus.

Vērsis

Šis laiks ir vispiemērotākais jebkādām lietišķām sarunām. To mērķis ir sasniegt svarīgus finansiālus mērķus, tāpēc ir svarīgi nepalaist garām labu iespēju gūt panākumus.

Dvīņi

Būs nepieciešams izanalizēt, kādā “caurumā” pastāvīgi ieplūst zīmes pārstāvja finanses: visticamāk, pie visa vainīgi spontāni – un ne vienmēr nepieciešami – pirkumi, no kuriem vajadzētu atteikties.

Zivis būs neapmierinātas, bet Dvīņiem izaicinoša diena; Dienas prognoze 25. jūnijam visām zvaigžņu zīmēm

Vēzis

Veiksme pavadīs jebkādus ar tirdzniecību saistītus finanšu darījumus: varēsi pirkt un pārdot – jebkurā gadījumā izdosies to izdarīt pēc iespējas izdevīgāk.

Lauva

Vēlams uzturēt saprātīgus uzkrājumus vienmēr, bet šajā laikā – īpaši: svarīgi atcerēties, ka visu var iztērēt līdz pēdējam centam, bet kāpēc gan nepadomāt par finansiālo drošības spilvenu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment